Takläggare i Vellinge

Är tiden inne för att renovera taket? Eller kanske att lägga ett nytt tak? Lugn! Vi på Tak Lomma hjälper dig i hela processen med takläggare i Vellinge. Vi är specialiserade inom just takmontering såväl som takrenovering. Där vi tar emot alla olika typer av projekt kring tak som du kan tänka, där vi hittar lösningar och hjälper dig med ditt tak. Därför passar stora såväl som små projekt kring tak oss. Vi arbetar med och har erfarenhet av alla olika typer av material som rör ditt tak. 

Vi erbjuder takläggning där vi fokuserar på tätt och effektivt tätskikt. Våra takläggare lägger nya tak såväl som utför renoveringar av befintliga tak. Vi anpassar oss efter såväl stora projekt med många påverkande faktorer såsom små tak. Där vi anpassar monteringen såsom materialvalet, det viktigaste för oss är att du som kund kan känna dig trygg och även nöjd med vårt utförande. 

Takmontering

Det första skiktet som vi lägger är isolering, där våra erfarna tätskiktsmontörer har stor kunskap kring olika isoleringsmaterial. Isoleringen innebär både värmeisolering såsom fuktskydd. Underlagsarbetet tar fart efter isoleringen är lagd, detta innefattar läggning av tunnare plåt eller takpapp. Förutom detta har vi även kunskap kring hur vi bäst ska anpassa arbetet och takläggningen utifrån faktorer såsom takfönster, ventilation och även takbrunnar. Med över 40 år i branschen erbjuder vi ett proffsigt utförande men även hög kvalité vilket är en självklarhet. Med ett effektivt såväl som säkert arbetsutförande kan du som kund alltid känna dig trygg under hela din takmontering eller takrenovering i Vellinge. 

Hur kan man veta om tiden är inne för nytt tak eller för en takrenovering? Jo det kan vara att din bostad saknar takpannor eller att det finns sprickor i papptaket. Det kan även vara att det växer mossa på taket som samlar fukt eller att det finns mögel på vinden, vilket talar om att taket kanske läcker. 

Tack vare våra samarbetspartners så kan vi erbjuda helheten för dig och ditt tak. Kontakta oss för offertförfrågningar eller frågor idag om tak i Vellinge!