Takläggare i Malmö

Börjar det bli dags att renovera taket? Eller att lägga ett nytt tak? Lugn, vi på Tak Lomma hjälper dig genom hela processen med takläggare i Malmö. Med specialisering inom just takmontering såväl som takrenovering tar vi emot alla sorters projekt kring tak som kan tänkas, vi hittar lösningar och hjälper dig därmed med ditt tak. Vi arbetar med och har erfarenhet av alla sorters material som rör ditt tak. 

Våra takläggare erbjuder taklmontering med fokus på effektivt och tätt tätskikt. Våra takmontörer utför både renoveringar av befintliga tak såväl som att lägga nya tak. Vi tar hänsyn till små tak såväl som stora projekt där det är fler faktorer att tänka på vid arbetet. Utifrån dina önskemål anpassar vi materialet och monteringen, för att du som kund ska bli nöjd med ditt tak.

Takmontering

Första skiktet vi arbetar med är isolering och våra erfarna tätskiktsmontörer har bred kunskap om olika isoleringsmaterial. Detta innefattar både fuktskydd och även värmeisolering. När isoleringen är lagd börjar underlag arbetet som vanligtvis innefattar takpapp eller tunnare plåt. Utöver detta har vi erfarenhet av hur vi ska anpassa taket utifrån olika faktorer såsom ventilation, takfönster eller takbrunnar. Vi arbetar alltid effektivt och säkert för att du som kund ska känna dig trygg av tak monteringen. Med över 40 år i branschen garanterar vi självklart kvalité och ett proffsigt utförande på ditt tak i Malmö.

När är det dags för nytt tak eller för en takrenovering och hur vet jag det? Jo det kan vara att det saknas takpannor eller finns sprickor i papptaket. Det kan även vara att det växer mossa på taket som samlar fukt eller att det finns mögel på vinden, vilket talar om att taket läcker. 

Tack vare våra samarbetspartners så kan vi erbjuda helheten för dig och ditt tak.Kontakta oss för offertförfrågningar eller frågor om ditt tak i Malmö idag.