Takläggare i Lund

Är det tid för en takrenoveringe? Eller kanske att lägga ett nytt tak? Lugn vi på Tak Lomma hjälper dig i hela processen med våra takläggare i Lund. Vi är specialiserade inom just takmontering såväl som takrenovering. Vi tar därmed emot alla sorters projekt kring tak som du kan tänka dig, vi hittar lösningar och hjälper dig med ditt tak. Med stor erfarenhet av alla sorters material som påverkar ditt tak kan vi erbjuda dig den bästa lösningen. 

Vi erbjuder takläggning där vi fokuserar på tätt och effektivt tätskikt. Våra takläggare lägger nya tak såväl som utför renoveringar av befintliga tak. Vi anpassar oss efter såväl stora projekt med många påverkande faktorer såsom små tak. Där vi anpassar monteringen såsom materialvalet, så du som kund kan känna dig trygg och nöjd med vårt arbete. 

Takmontering

Isolering är det första skiktet som läggs där våra erfarna tätskiktsmontörer har stor kunskap kring olika isoleringsmaterial. Isoleringen innebär både värmeisolering men även fuktskydd. Underlagsarbetet börjar efter isoleringen är på plats, detta innefattar vanligtvis läggning av tunnare plåt eller takpapp. Förutom detta har vi även kunskaper kring hur vi bäst ska anpassa arbetet och takläggningen utifrån faktorer såsom takfönster, brandventilation och även takbrunnar. Med över 40 år i branschen är ett proffsigt utförande med kvalité en självklarhet för oss. Med ett effektivt och säkert arbetsutförande kan du som kund alltid känna dig trygg under hela takmonteringen i Lund. 

Hur kan man veta om det är dags för nytt tak eller för en takrenovering?

Jo det kan vara att det saknas takpannor eller finns sprickor i papptaket. Det kan även vara att det växer mossa på taket som samlar fukt eller att det finns mögel på vinden, vilket talar om att taket kanske läcker. 

Tack vare våra samarbetspartners så kan vi erbjuda helheten för dig och ditt tak. Kontakta oss för offertförfrågningar eller frågor om ditt tak i Lund idag.