Plåtslagare Vellinge

Söker du efter plåtslagare i Vellinge? Vi på Lomma tak är flexibla och åker ut till dig i Vellinge. Våra medarbetare lägger plåt på önskat tak eller fasad och jobbar med allt från ett litet villatak i stålplåt till en hel industribyggnad.  Lomma Tak arbetar som totalentreprenader eller som underentreprenörer till alla så som privatpersoner, byggare, kommuner, brf:er, fastighetsbolag m.m. 

Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar då vi samarbetar med ett flertal olika partners. Oavsett dina behov garanterar vi bästa möjliga resultat och ett arbete utfört i hög kvalité.  Med över 40 års erfarenhet har vi funnits i branschen länge, och är vana vid att göra kunder nöjda.

Vi har plåtslagare i Vellinge med lång erfarenhet

Plåtslageri är ett yrke som kräver väldigt mycket erfarenhet. En plåtslagarlärling behöver exempelvis ungefär 6 års arbete för att bli en fullärd plåtslagare, vilket visar hur stor drivkraft våra plåtslagare har.  Yrket kräver stort engagemang och tid, och för oss på Lomma Tak är det därför väldigt viktigt att  genomförda plåtarbeten ska vara väl utförda och verka för en lång livslängd. Medan våra plåtslagsarbeten är kvalitativa lägger vi även stor vikt på att de ser estetiskt tilltalande ut.

Med över 40 år i branschen är vi experter på plåtslageritjänster. Genom alla våra år i branschen har byggt upp ett förtroende hos våra kunder genom vår yrkeskunskap, pålitlighet såväl som fokus på att kunden blir nöjd- oavsett önskemål. Hög kvalité är viktigt på både produkterna vi använder såväl som arbetet vi utfört, och detta är viktigt för att allt plåt ska hålla i många många år. Därför fokuserar vi på plåt av bästa sort. Vi hjälper gärna dig med ditt plåtarbete och erbjuder ett brett spektrum av plåtslageritjänster.
Vi utför arbeten i både tak och fasad för dig i Vellinge.

De arbeten vi arbetar med är plåtslageriarbeten som band- och skivtäckningar, fasadarbeten, montering av rännor och rör och montering av fönsterbleck. Utöver detta så gör vi även takläggning av ytpapp och tegeltak. Några av de vanligaste arbetena för en plåtslagare hör ihop med tak och avvattning på hus. Här behövs ofta plåtslageridetaljer för att skydda huset bättre mot de olika väderförhållanden vi har i Sverige.

info@lommatak.se | 040 - 41 60 10 | Stallgatan 2, 234 35 LOMMA

Vi har takläggare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne
Vi har plåtslagare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne

© Copyright Lomma Tak AB. En hemsida av Capace Media.