Plåtslagare Lund

Söker du efter plåtslagare i Lund? Vi på Lomma tak åker ut till dig som är boende i Lund och hjälper dig. En byggnadsplåtslagare arbetar med att klä byggnaders tak och fasader med plåt. Vi utför stora som små arbeten,  med allt från ett litet villatak i stålplåt till en hel industribyggnad. Vi jobbar som totalentreprenader eller som underentreprenörer till alla så som privatpersoner, byggare, kommuner, brf:er, fastighetsbolag m.m. 

Våra plåtslagare i Lund har lång erfarenhet

Vi samarbetar med olika företag för att därefter kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning i hög kvalité oavsett behov. Med över 40 års yrkeserfarenhet har vi bra koll på vad du som kund behöver för att vara nöjd.  Plåtslageri är ett yrke som kräver väldigt mycket erfarenhet och en plåtslagarlärling behöver exempelvis ungefär 6 års arbete för att bli en fullfjädrad plåtslagare. Detta påvisar därmed den expertis våra plåtslagare faktiskt besitter. Yrket kräver stort engagemang och tid, och för oss på Lomma Tak är det väldigt viktigt att  genomförda plåtarbeten ska vara väl utförda och hålla i en lång livslängd.

Vi är experter på plåtslageritjänster och har hela 40 års erfarenhet.  Under åren har vi växt och byggt upp ett förtroende hos våra kunder genom vår yrkeskunskap, pålitlighet och fokus på ett arbete genomfört i hög kvalitet. Vi fokuserar på att endast erbjuda plåt av bästa sort och i bästa möjliga kvalitét. Vi hjälper gärna dig med ditt plåtarbete och  erbjuder ett brett spektrum av plåtslageritjänster inom både tak och fasad i Malmö. 

Förutom det vanliga plåtslageriarbetet som band- och skivtäckningar, fasadarbeten, montering av rännor såsom rör, montering av fönsterbleck m.m, så gör vi även takläggning av ytpapp och tegeltak.Några av de vanligaste arbetena för en plåtslagare hör ihop med tak och avvattning på hus. Här behövs ofta plåtslageridetaljer för att skydda huset bättre mot de olika väderförhållanden vi har i Sverige.

info@lommatak.se | 040 - 41 60 10 | Stallgatan 2, 234 35 LOMMA

Vi har takläggare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne
Vi har plåtslagare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne

© Copyright Lomma Tak AB. En hemsida av Capace Media.