Plåtslagare i Skåne

Vi har plåtslagare till dig! En byggnadsplåtslagare klär byggnaders tak och fasader med plåt. Vi jobbar med allt från ett litet villatak i stålplåt till en hel industribyggnad.  Vi arbetar som totalentreprenader eller som underentreprenörer till alla så som privatpersoner, byggare, kommuner, brf:er, fastighetsbolag m.m. 

Tack vare våra samarbetspartners erbjuder vi dig som kund en helhetslösning och garanterar bästa möjliga resultat. Vi har över 40 års erfarenhet och kan därmed lova dig hög kvalité på utfört arbete.

Plåtslagare med lång erfarenhet & arbete utfört i kvalité

Plåtslageri är ett yrke som kräver väldigt mycket erfarenhet. En plåtslagarlärling behöver exempelvis ungefär 6 års arbete för att bli en fullfjädrad plåtslagare vilket påvisar den expertis våra plåtslagare faktiskt besitter. Yrket kräver stort engagemang och tid, och för oss på Lomma Tak är det därför väldigt viktigt att  genomförda plåtarbeten ska vara väl utförda och verka för en lång livslängd. Detta medan det är snyggt och ser estetiskt tilltalande ut.

Med över 40 år i branschen är vi experter på plåtslageritjänster. Genom dessa åren har vi växt och byggt upp ett förtroende hos våra kunder genom vår yrkeskunskap, pålitlighet såväl som fokus på ett arbete genomfört i hög kvalitet. Hög kvalité är viktigt på både produkterna vi använder såväl som arbetet vi utfört, och detta är viktigt för att allt plåt ska hålla i många många år. Därför fokuserar vi på plåt av bästa sort. Vi hjälper gärna dig med ditt plåtarbete och erbjuder ett brett spektrum av plåtslageritjänster.
Detta inom både tak och fasad i Malmö.

Vi utför plåtslageriarbeten som band- och skivtäckningar, fasadarbeten, montering av rännor och rör och montering av fönsterbleck. Utöver detta så gör vi även takläggning av ytpapp och tegeltak. Några av de vanligaste arbetena för en plåtslagare hör ihop med tak och avvattning på hus. Här behövs ofta plåtslageridetaljer för att skydda huset bättre mot de olika väderförhållanden vi har i Sverige.

Vi har plåtslagare till dig i bland annat Malmö och Lund.

info@lommatak.se | 040 - 41 60 10 | Stallgatan 2, 234 35 LOMMA

Vi har takläggare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne
Vi har plåtslagare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne

© Copyright Lomma Tak AB. En hemsida av Capace Media.