Om oss.

Vi på Lomma tak är väldigt stolta över vad vi presterar dagligen, och det vi gör dagligen har vi gjort som företag sedan 1979. Men ett företag monterar inte plåt, eller bränner papp. Det är personer som utför det verkliga jobbet. Och är det något som vi verkligen är stolta över så är det våra 20-talet medarbeter, som tillsammans har över 400år erfarenhet av det dom gör dagligen.

För bakom företaget och varumärket Lomma Tak finns dessa hantverkare som förstår vikten av sina egna varumärken. Som dagligen ser till att vårda sitt namn och företags varumärke med att utföra snygga, fackmannamässiga jobb och bemöta våra kunder väl. Kort och gott vara proffs på det dom gör till dagligdags.

Vi gör allt från små till stora jobb och våra kunder är allt från privatpersoner, företag, kommuner och
försäkringsbolag.

Men husets fasader fasader består av mer än papp och plåt, som tex puts, tegel, eternit och det är där vi har våra noga utvalda underentreprenör att ta hjälp av. Underentreprenörer som vi känner väl och som delar vår syn på hög kvalitet vad gäller utförande och arbetsmiljö.

Grunden för ett lyckat projekt är kommunikation. Och för att den inte ska brista så talar alla våra anställda svenska. Och med det sagt så känner vi det rimligt att bidra med att lära ut svenska. Det gör vi genom att sponsra kompisbyrån, en idel organisation som lär ut svenska i vardagen.

Våra sammarbetspartner är de ledande leverantörerna och vi jobbar uteslutande med dom bästa materialen och modernaste verktygen.

Lomma Tak är som första skånska takentreprenör auktoriserad i TIB sedan 2012.

Inom plåten samarbetar vi med dom ledande leverantörerna som Lindab, Bevego och Areco. Anslutna till PVF- plåt och ventföretagen.

Inom tätskikt/takpapp är vi auktoriserade Takentreprenör anslutna till Team Icopal. Icopal är produkten vi varit trogna sedan starten 1979. Icopal är den ledande tillverkaren med över 75 års erfarenhet av produkter och system för låglutande tak.
Vi är anslutna till Tätskiktisgarantier vilket ger dig branschledande garantier på 10+5år.

info@lommatak.se | 040 - 41 60 10 | Stallgatan 2, 234 35 LOMMA

Vi har takläggare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne
Vi har plåtslagare i Malmö, Lund, Vellinge & övriga Skåne

© Copyright Lomma Tak AB. En hemsida av Capace Media.